Linguability voor bedrijven

Cursussen voor bedrijven


Hoe staat het met de talenkennis binnen uw bedrijf?

Volgens voormalig Europees Commissaris Androulla Vassiliou van Onderwijs, Jeugd en Meertaligheid loopt maar liefst 11 procent van de MKB-bedrijven contracten mis als gevolg van een tekort aan vreemde taalvaardigheden. Dit vertaalt zich in miljoenen euro’s aan gemiste inkomsten. En dat is nog niet alles; onvoldoende talenkennis kan zelfs banen kosten.

Vassiliou’s woorden zijn een dringende oproep aan ondernemingen om taalvaardigheid serieus te nemen. Talen zijn niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een strategisch instrument dat uw bedrijf een competitief voordeel kan bieden en toegang kan geven tot nieuwe exportmarkten. De Europese Unie zelf vormt met haar overvloed aan officiële en regionale talen een krachtige, meertalige gemeenschap. Alle reden dus, om de talenkennis binnen uw bedrijf onder de loep te nemen en uit te breiden. 

Linguability is een kleinschalig taleninstituut dat kwalitatief hoogstaande taalcursussen verzorgt. Ons doel is uw medewerkers precies datgene te leren wat ze nodig hebben om goed te kunnen communiceren in de vreemde of Nederlandse taal.

Al veel kleine en grotere bedrijven hebben gebruik gemaakt van onze diensten. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat we kunnen betekenen voor úw bedrijf. 

van: Gebrekkige talenkennis kost bedrijven orders | IkGaStarten

happy-arab-guy-student-learning-foreign-language-online.jpg

Online Lessen

Groepslessen op locatie

65+ Cursussen

Bereik jouw doel

Klaar voor de volgende stap

Herken je dit?

male-student-wearing-headphones-taking-online-course-seminar-watching-webinar-.jpg
Linguability

Maak kennis met Linguability: Uw partner in taalvaardigheid

Linguability begrijpt de cruciale rol die taalvaardigheid speelt in de huidige zakelijke arena. Daarom hebben we onze expertise ingezet om jou betaalbare en effectieve bedrijfscursussen aan te bieden. Of je nu een MKB-ondernemer bent of een internationaal bedrijf runt, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Onze taalcursussen voor bedrijven zijn ontworpen om jouw medewerkers de taalvaardigheid te bieden die ze nodig hebben om met vertrouwen te communiceren en zakelijke kansen te grijpen. Ongeacht of je kiest voor individuele lessen of groepscursussen, wij passen ons aan jouw behoeften aan. De planning van de lessen is volledig flexibel en we begrijpen dat zakelijke verplichtingen soms wijzigingen vereisen. Onze docenten staan klaar om zich aan te passen aan reeds vastgestelde datums.

Bedrijfscursussen op ieder niveau

Maatwerk voor succes

Bij Linguability geloven we in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elk bedrijf unieke doelen en uitdagingen heeft, daarom bieden we volledig aanpasbare cursussen. Voordat we beginnen, kunnen we een niveaubepaling uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers op het juiste niveau instappen. Zo kunt jij er zeker van zijn dat ze met zelfvertrouwen aan hun taalreis beginnen.

De inhoud van de cursus wordt in nauw overleg met jou bepaald. We willen niet alleen dat jouw medewerkers de taal leren, maar ook dat ze relevante zakelijke vaardigheden ontwikkelen. Samen stellen we doelen vast en leggen we een leertraject vast dat past bij jouw zakelijke behoeften. Bij Linguability staat inhoudelijke kwaliteit altijd voorop. Je kunt erop vertrouwen dat onze ervaren docenten jou de hoogste standaard van taalonderwijs bieden.

Two smiling woman looking at smart phone while sitting a desk with laptop, in modern house, portrait.
international-business-meeting-about-railways-2022-12-16-00-29-46-utc
Waarom Linguability?

Bewezen succes

Linguability heeft een rijke geschiedenis van het leveren van resultaten. Onder onze vorige naam, Eurotaal.com, hebben we talloze bedrijven geholpen om hun taalvaardigheid te vergroten en daarmee hun zakelijke horizon te verbreden. Onze klanttevredenheid spreekt voor zich, met tevreden klanten in zowel het MKB-segment als internationaal opererende bedrijven.

 

Nog meer vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Waar wacht je nog op? De wereldwijde markt wacht op jouw bedrijf, en taalvaardigheid is de sleutel tot het ontgrendelen van ongekende groeikansen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvende informatie. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en jou te begeleiden bij het kiezen van de juiste cursusopties voor jouw bedrijf.

Stuur ons een e-mail op info@linguability.com of boek nu vrijblijvend een Gratis Adviesgesprek, en laat ons jouw zakelijke groei ondersteunen door middel van taalvaardigheid. Samen zetten we de stap naar een succesvollere en taalvaardige toekomst voor jouw bedrijf.

Onze Artikelen

Lees hier onze nieuwste artikelen uit ons magazine

Hier vind je een onze laatste artikelen. Een keer per kwartaal brengen we een magazine uit, die je hier ook kunt vinden. Wil je op de hoogte blijven van ons magazine, schrijf je dan in!

Mythes en Legendes

Mythes en Legendes

Verhalen Die Cultuur Vormen Mythes en legendes hebben door de eeuwen heen de mensheid betoverd, geïntrigeerd en verbonden. Ze vormen…
Hoe werd 1 April grapjesdag?

Hoe werd 1 April grapjesdag?

De volgende editie van Linguability Magazine komt uit op 1 april. Dit is geen grap! Lees alvast dit artikel, dan…
De Herkomst en Ontwikkeling van Europese Talen

De Herkomst en Ontwikkeling van Europese Talen

Europa, het continent met een eeuwenoude geschiedenis en grote diversiteit, herbergt een schat aan talen die elk een rijke culturele…
De Aantrekkingskracht van Charles Dickens tijdens de Kerstperiode

De Aantrekkingskracht van Charles Dickens tijdens de Kerstperiode

Een Duik in Zijn Erfgoed en het Dickens Festival in Deventer De kerstperiode brengt niet alleen vreugde, feestelijkheid en warme…
Halloween: Een Wereldwijde Traditie in Griezelen en Feesten

Halloween: Een Wereldwijde Traditie in Griezelen en Feesten

Elk jaar, op de avond van 31 oktober, worden straten versierd met pompoenen, enge kostuums uit de kast getrokken, en…
De maand november in de Engelstalige wereld

De maand november in de Engelstalige wereld

November is een boeiende maand in de Engelstalige wereld, gekenmerkt door een mix van historische evenementen, culturele tradities en seizoensveranderingen.…
Speciale aanbieding

Op zoek naar een origineel kerstcadeau!

Of: doe jezelf deze cursus cadeau!

Doe een beginnerscursus Engels cadeau!

  • 6 online lessen één-op-één met een docent
  • Lesmateriaal ter waarde van €35,00 dat ook kan worden gebruikt in vervolgcursussen
  • Communicatieve methode: je leert de taal meteen gebruiken
  • En: mét een kortingsvoucher van € 15,00 voor een vervolgcursus van nog eens 6 lessen. 

 normaal: €245,00

NU: €230,00