Bedrijfscursussen

Cursussen voor bedrijven

Hoe staat het met de talenkennis binnen uw bedrijf?

Bent je klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Het is tijd om deuren te openen naar ongekende mogelijkheden, en taalvaardigheid is de sleutel die je nodig hebt. Volgens voormalig Europees Commissaris Androulla Vassiliou van Onderwijs, Jeugd en Meertaligheid loopt maar liefst 11 procent van de MKB-bedrijven contracten mis als gevolg van een tekort aan vreemde taalvaardigheden. Dit vertaalt zich in miljoenen euro’s aan gemiste inkomsten. En dat is nog niet alles; onvoldoende talenkennis kan zelfs banen kosten.

Vassiliou’s woorden zijn een dringende oproep aan ondernemingen om taalvaardigheid serieus te nemen. Talen zijn niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een strategisch instrument dat jouw bedrijf een competitief voordeel kan bieden en toegang kan geven tot nieuwe exportmarkten. De Europese Unie zelf vormt met haar overvloed aan officiële en regionale talen een krachtige, meertalige gemeenschap. Het is tijd om deze taalkundige diversiteit om te zetten in een zakelijk voordeel.

van: Gebrekkige talenkennis kost bedrijven orders | IkGaStarten

happy-arab-guy-student-learning-foreign-language-online.jpg

Online Lessen

Groepslessen op locatie

65+ Cursussen

Bereik jouw doel

Klaar voor de volgende stap

Herken je dit?

male-student-wearing-headphones-taking-online-course-seminar-watching-webinar-.jpg
Linguability

Maak kennis met Linguability: Uw partner in taalvaardigheid

Linguability begrijpt de cruciale rol die taalvaardigheid speelt in de huidige zakelijke arena. Daarom hebben we onze expertise ingezet om jou betaalbare en effectieve bedrijfscursussen aan te bieden. Of je nu een MKB-ondernemer bent of een internationaal bedrijf runt, wij zijn er om jou te ondersteunen.

Onze taalcursussen voor bedrijven zijn ontworpen om jouw medewerkers de taalvaardigheid te bieden die ze nodig hebben om met vertrouwen te communiceren en zakelijke kansen te grijpen. Ongeacht of je kiest voor individuele lessen of groepscursussen, wij passen ons aan jouw behoeften aan. De planning van de lessen is volledig flexibel en we begrijpen dat zakelijke verplichtingen soms wijzigingen vereisen. Onze docenten staan klaar om zich aan te passen aan reeds vastgestelde datums.

Bedrijfscursussen op ieder niveau

Maatwerk voor uw succes

Bij Linguability geloven we in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elk bedrijf unieke doelen en uitdagingen heeft, daarom bieden we volledig aanpasbare cursussen. Voordat we beginnen, kunnen we een niveaubepaling uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers op het juiste niveau instappen. Zo kunt jij er zeker van zijn dat ze met zelfvertrouwen aan hun taalreis beginnen.

De inhoud van de cursus wordt in nauw overleg met jou bepaald. We willen niet alleen dat jouw medewerkers de taal leren, maar ook dat ze relevante zakelijke vaardigheden ontwikkelen. Samen stellen we doelen vast en leggen we een leertraject vast dat past bij jouw zakelijke behoeften. Bij Linguability staat inhoudelijke kwaliteit altijd voorop. Je kunt erop vertrouwen dat onze ervaren docenten jou de hoogste standaard van taalonderwijs bieden.

Two smiling woman looking at smart phone while sitting a desk with laptop, in modern house, portrait.
international-business-meeting-about-railways-2022-12-16-00-29-46-utc
Waarom Linguability?

Bewezen succes

Linguability heeft een rijke geschiedenis van het leveren van resultaten. Onder onze vorige naam, Eurotaal.com, hebben we talloze bedrijven geholpen om hun taalvaardigheid te vergroten en daarmee hun zakelijke horizon te verbreden. Onze klanttevredenheid spreekt voor zich, met tevreden klanten in zowel het MKB-segment als internationaal opererende bedrijven.

Wil je bewijs van ons succes? We kunnen je met trots een lijst van bedrijven aanbieden waarmee we hebben samengewerkt, en waarmee we nog steeds samenwerken. Dit getuigt van onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige taalcursussen die daadwerkelijk resultaten opleveren.

Nog meer vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Waar wacht je nog op? De wereldwijde markt wacht op jouw bedrijf, en taalvaardigheid is de sleutel tot het ontgrendelen van ongekende groeikansen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vrijblijvende informatie. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en jou te begeleiden bij het kiezen van de juiste cursusopties voor jouw bedrijf.

Stuur ons een e-mail op info@linguability.com of boek nu vrijblijvend een Gratis Adviesgesprek, en laat ons jouw zakelijke groei ondersteunen door middel van taalvaardigheid. Samen zetten we de stap naar een succesvollere en taalvaardige toekomst voor jouw bedrijf.

Onze Artikelen

Lees hier onze nieuwste artikelen uit ons magazine

Hier vind je een onze laatste artikelen. Een keer per kwartaal brengen we een magazine uit, die je hier ook kunt vinden. Wil je op de hoogte blijven van ons magazine, schrijf je dan in!

Halloween: Een Wereldwijde Traditie in Griezelen en Feesten

Halloween: Een Wereldwijde Traditie in Griezelen en Feesten

Elk jaar, op de avond van 31 oktober, worden straten versierd met pompoenen, enge kostuums uit de kast getrokken, en…
De maand november in de Engelstalige wereld

De maand november in de Engelstalige wereld

November is een boeiende maand in de Engelstalige wereld, gekenmerkt door een mix van historische evenementen, culturele tradities en seizoensveranderingen.…
Don Quijote de la Mancha

Don Quijote de la Mancha

“El Ingenioso Hidalgo Don Quijote de la Mancha” es una novela clásica escrita por el autor español Miguel de Cervantes…
De Spaanstalige Wereld: Een Boeiend Cultureel Mozaïek

De Spaanstalige Wereld: Een Boeiend Cultureel Mozaïek

De Spaanstalige wereld omvat een rijke en diverse verzameling van landen, culturen en mensen die de Spaanse taal gemeenschappelijk hebben.…
De Engelstalige Wereld: Een Wereld van Diversiteit en Invloed

De Engelstalige Wereld: Een Wereld van Diversiteit en Invloed

De Engelstalige wereld is een uitgestrekte en diverse gemeenschap die zich uitstrekt over verschillende continenten en landen. Met meer dan…
Welkom bij Linguability's Leeshoek. Ontdek de Wereld van Talen en Culturen

Welkom bij Linguability's Leeshoek. Ontdek de Wereld van Talen en Culturen

Linguability’s Leeshoek: Bij Linguability geloven we in de kracht van taal als venster naar verschillende werelden en culturen. Met veel…
Speciale aanbieding

Op zoek naar een origineel kerstcadeau!

Of: doe jezelf deze cursus cadeau!

Doe een beginnerscursus Engels cadeau!

  • 6 online lessen één-op-één met een docent
  • Lesmateriaal ter waarde van €35,00 dat ook kan worden gebruikt in vervolgcursussen
  • Communicatieve methode: je leert de taal meteen gebruiken
  • En: mét een kortingsvoucher van € 15,00 voor een vervolgcursus van nog eens 6 lessen. 

 normaal: €245,00

NU: €230,00