Partners van Linguability

Partner programma

Boost your business with language proficiency. Ook voor het MKB!

Of het nu gaat om het verbeteren van de interne communicatie binnen je bedrijf of om het bereiken van je internationale doelen, Linguability staat voor je klaar. We willen graag gezien worden als de betrouwbare partner die bedrijven helpt om hun interne en externe communicatie te versterken en zakelijke doelstellingen te bereiken d.m.v. heldere communicatie.

Lees hier hoe onze op maat gemaakte trainingsprogramma’s je teams kunnen versterken en ondersteunen op weg naar succes in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Linguability - Partners 01

Online Lessen

Groepslessen op locatie

65+ Cursussen

Bereik jouw doel

Linguability als partner

Waarom kiezen bedrijven voor Linguability?

Expertise

Ons team van taaldocenten staat voor je klaar. Zij leveren hoogwaardige taaltrainingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je bedrijf. Onze docenten zijn bevoegd, vakbekwaam en ervaren, en spreken Nederlands, al is dat soms met een accentje. Zij doorzien wat de verschillen zijn tussen hun eigen taal en de moedertaal van hun cursisten, waardoor zij het leerproces beter kunnen begeleiden. Daarnaast hebben wij de expertise in huis om je medewerkers te leren correct en in het juiste register in het Nederlands te communiceren.

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom bieden wij op maat gemaakte trainingsprogramma's die aansluiten bij je branche, doelen en bedrijfscultuur. Het is daarbij van belang dat je zelf zo accuraat mogelijk beschrijft wat het is dat jóuw medewerkers nodig hebben.

Kwaliteit

Wij gebruiken lesmateriaal van hoge kwaliteit, waar nodig aangevuld met onze eigen materialen. We werken volgens de communicatieve methode: onze cursisten leren meteen hoe ze de nieuw-geleerde zinnen/woorden in de praktijk correct kunnen gebruiken.

Opbrengstgericht

Bij Linguability geloven we in meetbare resultaten. Onze trainingen zijn ontworpen om concrete verbeteringen in taalvaardigheid en communicatie te garanderen. We gebruiken daarvoor de internationaal ontwikkelde en erkende ERK taalniveaus. Wij kunnen cursussen leveren van A1 tot en met C2 niveau (het allerhoogste). Na afloop van een cursus ontvangt iedere cursist een certificaat van deelname waarop de inhoud en het eindniveau van de cursus staat vermeld.

Flexibiliteit

Wij zijn flexibel in onze planning. Bij online individuele cursussen kunnen de lessen kosteloos worden verplaatst in geval van ziekte of andere onvoorziene situaties.

Prijs-kwaliteit verhouding

We houden de prijzen bewust zo laag mogelijk, om zo min mogelijk drempels op te werpen in het ontwikkelingsproces van je personeel.

Linguability - Partners 02
Onze programma's

Partner programma overzicht

Lees hieronder alles over ons partnerprogramma en ontdek zelf wat de voordelen zijn! Ons partnerprogramma is zeker niet alleen bedoeld voor grote bedrijven. Wij richten ons juist ook op het MKB. Heb je een eenmanszaak en wil je eigenlijk alleen een taalcursus voor jezelf? Geen enkel probleem! Dan is een partnerschap op het basis niveau uitermate geschikt voor jou en maken we graag een afspraak om kennis te maken.

Onze programma's

Investeer in je eigen mensen en zie: je bedrijf groeit met ze mee!

Wij luisteren graag naar wat er binnen jouw bedrijf nodig is. Zo kunnen wij de beste cursus voor jouw wensen adviseren en bereik jij de beste resultaten!

Partnerpakket Basis

Als partner met een basis pakket profiteer je van:
5% korting op elke online individuele cursus die je medewerkers bij Linguability volgen en op elke groepscursus die je door Linguability laat verzorgen, zowel in-company als online. Hoe word je een partner met een basispakket?

Aanmelding is eenvoudig: Stuur een mail naar info@linguability.nl. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak om te bespreken wat we precies voor je bedrijf kunnen betekenen.
Wat vragen we daarvoor terug? Toestemming om je bedrijf met naam en logo te vermelden op de partnerpagina van onze website. Dat is alles. Aan inschrijving als partner met een basispakket zijn geen kosten verbonden.

Partnerpakket Premium

Upgrade je voordelen met het Partnerpakket Premium:
10% korting op elke online individuele cursus die je medewerkers bij Linguability volgen en op elke groepscursus die je door ons laat verzorgen, zowel in-company als online, waardoor je jouw besparingen maximaliseert.

Hoe bereik je de Premium status?
De status van Premium-partner krijg je bij een minimale afname van 10 individuele online cursussen per jaar. Groepscursussen tellen hiervoor ook mee, met meer gewicht, afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de cursus.

Partnerpakket Premium Plus

Upgrade je voordelen met het partnerpakket Premium Plus: 15% korting op elke online individuele cursus die je medewerkers bij Linguability volgen en 10% korting op elke groepscursus die je door ons laat verzorgen, zowel in-company als online, waardoor je nog meer bespaart.

Hoe bereik je de partner status?
De status van Premium plus partner krijg je bij een minimale afname van 20 individuele online cursussen per jaar. Groepscursussen tellen hiervoor mee, met meer gewicht, afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de cursus. 

Aanmelden

Word een van onze partners!

Door een partnerschap aan te gaan met Linguability ben je verzekerd van een korting van minimaal 5% op alle cursussen die je afneemt. Door de samenwerking leren wij je bedrijf beter kennen, waardoor wij ons aanbod kunnen optimaliseren en sneller en beter kunnen inspringen op de leerbehoefte van je personeel. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en samen te werken aan een op maat gemaakt trainingsprogramma dat past bij de unieke behoeften van jou en je personeel. Word vandaag nog onze partner door te mailen naar: info@linguability.nl of onderstaand formulier in te vullen.

Ik ben geïnteresseerd in onderstaand Partnerprogramma
Linguability - Partners 03
Partners

Bewezen succes

Linguability heeft een rijke geschiedenis van het leveren van resultaten. Onder onze vorige naam, Eurotaal.com, hebben we talloze bedrijven geholpen om hun taalvaardigheid te vergroten en daarmee hun zakelijke horizon te verbreden. Onze klanttevredenheid spreekt voor zich, met tevreden klanten in zowel het MKB-segment als internationaal opererende bedrijven.

Wil je bewijs van ons succes? We kunnen je met trots een lijst van bedrijven aanbieden waarmee we hebben samengewerkt, en waarmee we nog steeds samenwerken. Dit getuigt van onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige taalcursussen die daadwerkelijk resultaten opleveren.

Onze partners

Een overzicht van onze partners

Hieronder vind je de bedrijven waar wij mee hebben samengwerkt of nog een actieve samenwerking mee hebben.

Roqatec biedt slimme oplossingen voor winkels.
Met onze intelligente technologie realiseren retailers grote besparingen.

Lees hier meer over Rocatec

De docenten van Linguability verzorgen met plezier talencursussen voor medewerkers van Rocateq Europe B.V., die hun werkzaamheden regelmatig in het buitenland uitvoeren. 

BAB Beuckens & Olboeter ondersteunt u bij al uw fiscale vragen, verzorgen van uw belastingen en bijhouden van uw administratie. Voor particulieren, eenmanszaken en B.V. ‘s.

BAB Beuckens & Olboeter verzorgt de financiele administratie van Linguability.

Waar sta jij in het proces van je bedrijf? Ben je net begonnen of ben je al een tijdje op weg in het ondernemerschap? Wat is de volgende stap die je moet nemen om je bedrijf succesvoller dan ooit te maken? Als je een sterk merk hebt en je website is al een succes, dan is SEO of digitale marketing misschien je volgende stap om je verder te ontwikkelen, beter vindbaar te zijn en gezien te worden.

Als Partners werken Linguability & IDsigned samen op meerdere gebieden. IDsigned ondersteunt Linguability in haar online zichtbaarheid. Daarentegen helpt Linguability de taalstandaard binnen het internationale IDsigned te verbeteren, zodat ook IDsigned haar klanten optimaal en in meerdere talen kan bedienen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Speciale aanbieding

Op zoek naar een origineel kerstcadeau!

Of: doe jezelf deze cursus cadeau!

Doe een beginnerscursus Engels cadeau!

  • 6 online lessen één-op-één met een docent
  • Lesmateriaal ter waarde van €35,00 dat ook kan worden gebruikt in vervolgcursussen
  • Communicatieve methode: je leert de taal meteen gebruiken
  • En: mét een kortingsvoucher van € 15,00 voor een vervolgcursus van nog eens 6 lessen. 

 normaal: €245,00

NU: €230,00