Talen

Ons Aanbod

Diverse taalcursussen zowel online als offline

Hieronder vindt u een overzicht van alle talen die wij aanbieden. Per taal bieden wij verschillende cursussen aan zowel online als offline. U kunt kiezen voor een groepscursus of een individuele cursus op elk gewenst niveau. Al onze taalcursussen voldoen aan de ERK niveaus. Mocht u twijfelen aan het niveau wat u op dit moment heeft, neem dan gerust contact met ons op of boek een vrijblijvend Gratis Adviesgesprek. Zo kunnen wij samen uw niveau bepalen en u het beste advies geven.

Amsterdam view - canal with tourist boat, bridge and old houses. Amsterdam, Netherlands

Nederlands

Is Nederlands uw moedertaal, maar heeft u moeite u foutloos uit te drukken?

U leert hoe u zinnen moeiteloos en correct kunt formuleren, in woord en geschrift. U leert in uw taalgebruik goed om te gaan met formele en informele situaties. Daarnaast leert u structuur aan te brengen in uw argumentatie, zodat u overtuigend overkomt op anderen. 

Uw taalgebruik is onderdeel van de indruk die u maakt op andere mensen. Onbewust wordt u erop ingeschat. Correct taalgebruik draagt bij aan een goed imago, zowel zakelijk als persoonlijk. Uw Nederlands is uw uiteindelijk uw visitekaartje.

Met onze cursussen Algemeen Nederlands, Zakelijk Nederlands en Nederlands Schrijven kunt u uw Nederlands uitbreiden en verbeteren op het niveau wat u nodig heeft.

4.6
4.6/5
Young man with backpack walking on Tower Bridge against cityscape with skyscrapes at colorful sunrise. London, United Kingdom

Engels

Een goede beheersing van het Engels is in onze maatschappij onmisbaar. Op het werk, op vakantie, wie je ook bent en wat je ook doet, met een betere beheersing van de Engelse taal kom je altijd verder. Zelfs in landen waarin een andere wereldtaal wordt gesproken, kun je met het Engels nog terecht. 

Het Engels is een wereldtaal die door meer dan 1.75 miljard mensen wordt gesproken. Het is de taal van de wetenschap en de communicatie en informatie technologie. Het is ook de meest gebruikte taal in de internationale betrekkingen en het internationaal zakenleven.Verbeter uw Engels, en daarmee uw positie op de arbeidsmarkt!

Is veel van het op school geleerde Engels bij u weggezakt? Doe er wat aan en volg een cursus Engels bij Linguability.

4.6
4.6/5
Happy tourist visiting La Sagrada Familia, Barcelona Spain - Smiling man taking a selfie outside on city street - Tourism and vacations concept

Spaans

Met ongeveer 400 miljoen moedertaalsprekers en ongeveer 60 miljoen mensen die het als tweede taal spreken, staat het Spaans hoog bovenaan de lijst van meest gesproken talen ter wereld. Het is dus een waardevolle taal om te leren, niet alleen voor op vakantie, maar ook in het zakenleven. 

Wilt u ook Spaans leren of uw kennis van de taal vergroten? Doe dan nu één van onze cursussen!

4.6
4.6/5
Young woman tourist making heart shape with hands in front of the famous Brandenburg gates in Berlin

Duits

Gaat u vaak op vakantie naar Duitsland? Heeft u het Duits nodig voor uw werk? 

Dat geldt voor veel mensen. Niet alleen zijn Duitsland en Oostenrijk prachtige landen om op vakantie te gaan, Duitsland is nog steeds onze  belangrijkste handelspartner.  Wacht dus niet,  doe een cursus Duits, en vergroot uw kennis van deze prachtige taal!

Heeft u liever een cursus zakelijk Duits? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

4.6
4.6/5
Black cheerful happy couple in love visiting Paris city centre and Eiffel Tower - African american tourists travelling in Europe and dating outdoors

Frans

Het Frans wordt als officiële taal in tientallen landen  gesproken. Het wordt door zeker 75 miljoen mensen gesproken als hun moedertaal. Nog eens ongeveer 50 miljoen mensen spreken het Frans als tweede taal. Het Frans is eeuwenlang gezien als de taal van de bestuurlijke elite en is nog steeds een van de belangrijkste talen in het diplomatieke verkeer. Wie wil deze prachtige taal nou niet kunnen spreken?

We verzorgen cursussen Frans op alle niveaus, ook voor beginners. 

4.6
4.6/5
Gondolas on canal in Venice. Venice is a popular tourist destination of Europe

Italiaans

Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 59 miljoen moedertaalsprekers in Italië en ongeveer 68 miljoen mensen wereldwijd. Deze prachtige taal maakt, net als o.a. het Spaans en Frans, deel uit van de Romaanse taalgroep. Het huidige Italiaans is uit het Toscaans ontstaan, en lijkt van alle Romaanse talen nog het meest op het Latijn.

We verzorgen cursussen Italiaans op alle niveaus, ook voor beginners. We leren u de taal stap voor stap.

4.6
4.6/5
Young woman tourist photographing famous retro yellow tram on the street in Lisbon city, Portugal. Woman is out of focus

Portugees

Het Portugees, een Romaanse wereldtaal, wordt gesproken in o.a. Portugal, Brazilië, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië, en Mozambique.

Gaat u graag op vakantie naar het prachtige Portugal? Doe een beginnerscursus Portugees, zodat u de lokale bevolking leert verstaan!

4.6
4.6/5
Holding catalan flag on the cityscape background in Guell park in Barcelona

Catalaans

Het Catalaans wordt gesproken in Catalonië, de Balearen, Valencia, Andorra, een deel van Zuid-Frankrijk, een deel van Aragón en op een gedeelte van Sardinië. Bij elkaar spreken ongeveer tien miljoen mensen het Catalaans.

Was u van plan een appartementje te kopen in één van deze gebieden? Doe dan eerst een cursus Catalaans, zodat u de taal spreekt. Dan voelt u zich er eerder thuis!

4.6
4.6/5
Chinese tourist attraction destination - Feng Huang Ancient Town (Phoenix Ancient Town) on Tuo Jiang River with Wanming Pagoda tower on sunset. Hunan Province, China

Chinees

Het Mandarijn is met 910 miljoen moedertaalsprekers de meest gesproken taal ter wereld. Het Mandarijn wordt geschreven met het Chinees schrift, maar kan ook met het Latijnse alfabet worden geschreven.

De Chinese economie is in 2023 de op één na grootste ter wereld. Zakelijk gezien is het dus goed deze prachtige taal te beheersen. 

4.6
4.6/5
Young girl tourist in front of Taj Mahal in Agra, India . concept of culture, tourism.

Hindi

Het Hindi is de primaire officiële taal van India, met een geheel eigen alfabet. Het wordt geschreven in het Devanagarischrift. Het is één van de meest gesproken talen ter wereld. Onze cursussen in deze taal worden gegeven door een docente die het Hindi als moedertaal heeft. Zij kan u ook veel vertellen over de verschillen in cultuur tussen India en ons eigen land. 

4.6
4.6/5
philippines-festival-2022-11-11-08-52-56-utc

Tagalog

Tagalog is de officiële taal van de Filipijnen. Onze cursussen in deze bijzondere taal worden gegeven door een ervaren moedertaalspreker. Hij kan u naast de taal ook veel leren over de specifieke cultuur van de Filipijnen.

4.6
4.6/5
Nog meer vragen?

Boek nu vrijblijvend een Gratis Adviesgesprek

Bent je er nog niet helemaal uit welke cursus voor jou het beste zou passen, of wil je nog wat meer informatie over onze offline en online cursussen? Boek dan een gratis adviesgesprek met onze studiebegeleider. Samen bekijken we welke cursus voor jou het meest geschikt is en voldoet aan jouw behoeftes en wensen.

Speciale aanbieding

Op zoek naar een origineel kerstcadeau!

Of: doe jezelf deze cursus cadeau!

Doe een beginnerscursus Engels cadeau!

  • 6 online lessen één-op-één met een docent
  • Lesmateriaal ter waarde van €35,00 dat ook kan worden gebruikt in vervolgcursussen
  • Communicatieve methode: je leert de taal meteen gebruiken
  • En: mét een kortingsvoucher van € 15,00 voor een vervolgcursus van nog eens 6 lessen. 

 normaal: €245,00

NU: €230,00